Servicii medicale oftalmologice

În cadrul cabinetului nostru problemele dumneavoastră oftalmologice îşi găsesc rezolvarea competentă prin intermediul serviciilor oferite clienţilor noştri.

Una din cele mai des întâlnite situaţii este prezenţa, deranjantă şi obositoare, a viciilor de refracţie, în special miopia şi hipermetropia, caz în care, de cele mai multe ori corectarea deficienţelor vizuale se poate face prin prescrierea de ochelari de vedere sau lentile de contact.

în acest sens, punem la dispoziţia dumneavoastră toată gama de servicii necesare:

– determinarea dioptriilor;

– alegerea şi confecţionarea ochelarilor;

– servicii de montaj şi reparaţii.

Toate acestea la înalte standarde de calitate, cu promptitudine şi seriozitate, pentru deplina satisfacere a cerinţelor şi nevoilor dumneavoastră.

Servicii

Profesionalism, promptitudine, seriozitate

În cadrul cabinetului nostru problemele dumneavoastră oftalmologice îşi găsesc rezolvarea competentă prin intermediul serviciilor oferite clienţilor noştri.

Produse

Branduri de renume, garanţia calităţii

Clienţii noştri au la dispoziţie oferta noastră diversificată de produse oftalmologice de calitate, oferite la cel mai bun raport preţ/calitate, pentru toate gusturile şi posibilităţile financiare.

Promoţii

Atractiv, avantajos, de nerefuzat!

Venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră punem la dispoziţie un set complet de pachete promoţionale, reduceri şi discounturi, beneficii atractive atât pentru tineri cât şi pentru vârstnici.

Programări

Mobil: 0721.738.467

Mobil: 0787.895.653

Tel. fix: 0213.316.887

Program de lucru:

Consultaţii:

Luni-Vineri: 9:30-17:30;

Sâmbătă: 10:00-14:00